Isnin, 30 September 2019

NAIK BOT PELANCONG KUALA SEPETANG

RIVER CRUISE KUALA SEPETANG

Kami sedia membawa pelancong bersiar-siar di muara sungai Kuala Sepetang.Jika anda dapat menaiki bot di sini pelbagai flora dan fauna dapat di lihat di sekitar Sungai Sepetang ini.Pemandangan yang cantik dengan alam semulajadi masih kekal dari duhulu hingga ke hari ini.
Perkampungan nelayan yang padat serta memiliki sejarah tersendiri membuatkan ia satu tarikan pelancong disini.Malah juga makanan laut yang sedap membuatkan ramai pengunjung memilih untuk makan me udang disini.Jika anda meniki bot bersama kami di Kuala Sepetang kami sediakan jekat keselamatan dan juga tour guide secara percuma.
Pentingnya tour guide adalah untuk memberi penerangan kepada pelancong untuk dapat mengetahui info yang menarik disini.

Ramai juga pelancong dari luar negara datang ke sini hanya ingin naik bot dan makan makanan laut yang sedap dan murah.Kami banyak juga terima tempahan dari pelancong luar seperi Australia,Sepanyol,Itali dan lain-lain negara.


Kami juga menerima tempahan untuk pakej dari pelajar IPTA dan sekolah dari dalam dan luar negara.Setakat ini anda tidak perlu risau dengan keselamatan yang terjamin dengan insuran dan permit serta lesen yang lengkap.
Boleh hubungi kami untuk sebarang tempahan.

012 63161321 ulasan:

 1. Numpang promo ya Admin^^
  ayo segera bergabung dengan kami di ionqq^^com
  dengan minimal deposit hanya 20.000 rupiah :)
  Kami Juga Menerima Deposit Via Pulsa & E-Money
  - Telkomsel
  - XL axiata
  - OVO
  - DANA
  segera DAFTAR di WWW.IONPK.ME (k)
  add Whatshapp : +85515373217 x-)

  BalasPadam

PAKEJ LAWATAN SAMBIL BELAJAR KE KUALA SEPETANG TAIPING PERAK (SEHARI)

  Kami menyediakan pengurusan lawatan kepada guru,pensyarah yang ingin membuat lawatan ke tempat kami di Negeri Perak.Tentatif yang kami sed...